luni, 27 august 2012

Manifest Anti Nazist!





 


Naţionalistul Român nu poate fi NAZIST. În curând România va fi nevoită să lupte pentru suveranitatea ei naţională ,în interiorul Europei cu partide naziste, tolerate,considerate moderate . Vă voi explica  simplu de ce românii naţionalişti nu pot fi nazişti. Sunt convins că mulţi români (din nefericire  nu-şi pierd această calitate nativă) ,care au convingeri fasciste,şovine, extremist şovine, eugeniste ,antisemite, anti-hamite şi xenofobe confundă NAŢIONALISMUL CU NAZISMUL. 
Această categorie , curând va fi nevoită să aleagă între Patria lor şi Nazismul din aspiraţiile lor  religioase şi politice.

 


 STEAGUL LOR  SAU FLAMA HAITEI NAZISTE (STEAGUL FASCIST).
 







 
 



 







 



 
 



 






 ACEŞTIA SUNT DUŞMANII REALI ŞI NEVĂZUŢI AI ROMNIEI, AZI ÎN  2012....PARTIDELE NAZISTE EUROPENE ;OLANDEZE ŞI UNGARE AJUNSE LA PUTERE POLITICĂ.

 Motive: 
-Resurse  naturale  geologice. Aluminiu, apă dulce  şi rezervele de Petrol  Tectoton ( Gaze  techtonice de adâncime bogate în aminoacizi). Sursă  gratis  de remedii naturale , în industria Farmaceutică şi Cosmetică.Dar şi de energie GRATIS.Şi Aurul de la Roşia Montană.
-Resurse genetice SPERMĂ ŞI STEM celule.
-Ieşirea la Marea Neagră. 
- Dobrogea,  Puternica Plantaţie  Turbională Eoliană  Curenţii de aer  Mediteranieni-Siberici(Euxinici).  Plantaţii de Generatoare Eoliene  . Energie Verde Gratis, pentru ţări cu bani şi puţin creier.


1.Ungaria  vrea  şi deja  din 2004 importă apă dulce din Banat şi Crişana , iar din 2012  deja importă  resursele de apă dulce din Bazinul Hidrografic Mureş. Atât pentru consum casnic  ,dar şi prentru irigaţii industrial agricole. Pentru ferme , fabrici de prelucrare a produselor agricole. Ei exploatează  şi uzează apa noastă. Care după ce este uzată  o aruncă  în mod scârbos , în bătrâna Dunăre. Dunăre care se scurge pe  la noi şi bulgari, nu pe la ei. Din nefericire Dunărea se varsă  gata ortăvită în Marea Neagră şi cu apele ei ucide Delta Dunării.

2.Ungaria, Cehia, Croaţia şi Munte-Negru visează la rezevele de apă dulce ale României.
Ungaria şi Cehia   Se luptă pentru  a avea , a deţine  sub pavilion naţional   porturi la Marea Neagră.






 Cunoaşteţi aceste simboluri ? Nu le-am afişat fiindcă le admir,ci fiindcă le detest .Mai ales că am fost silit de propria corectitudine faţă de voi, să le  de desenez 3D,să le realizez cu mâna mea  cât mai frumos şi corect ca să nu le confundaţi  cu altceva.  Sau să nu leze şi să aduc atingere altor simboluri naţionale ,religioase, culturale,etnice. Fiindcă din nefericire  există simboluri parţial asemănătoare . Chiar Liga Mondială  Anti-Fascistă are un însemn ofical   Un Vultur bracart cu zvastică barată(OPRITĂ)









Unor conaţionali le este dor de o astfel de societate. Da şi nu exagerez deloc. Sânt prolifici pe Internet ca buruienile într-un câmp cu grâu. Au stricat CULUTURA NAŢIEI!  Unii admiră nazismul fiindcă consideră că este la modă ,este "cool" ,fără să cunoască  prea multe. Au câteve idei şi prin acestea se regăsesc în ideologia nazistă. Unii sau scârbit şi regretă  pasul făcut în acea direcţie.Se simt înşelaţi,fiindcă nu găsesc NAŢIA şi nici NAŢIONALISMUL, ci altceva şi nu IMPERIU  străin de ei,care nu este căminul lor naţional.


 





Am să le reamintesc "binefacerile  nazismului cu toate  ghilimele posibile:

O să încep cu românii, poate te convinge  şi te sensibilizează. Naţionalismul umanizează, nazismul abrutizează şi dezumanizează!

1.616.547 români morţi în cel de al II-lea război Mondial. Au murit aproape 2 milioane de români ucişi de fascişti,nazişti ,hortişti sau pe front.(Contra ruşilor) apoi contra (Germaniei Hitleriste şi a alianţei AXA). Crezi că au murit degeaba? Ca tu să stai nepăsător când unii conaţionali(compatrioţi) români  au apucături de haită nazistă? Sângele lor nevinovat şi sufletele lor  nu se odihnesc, vor fi mereu tulburate câtă vreme este un singur bocanc nazist în ROMÂNIA lor şi ROMÂNIA noastră! MOARTE NAZIŞTILOR! Este un strigăt natural  pe care rasa omenească îl exprimă natural dar brutal în faţa pericolului de extinţie eugenică( exterminării prin genonocid).

Pierderile militare românești au fost de aproxiamtiv 300.000 de oameni. Totalul morților este de 93,326 (72.291 în timpul alianței cu Puterile Axei și 21.035 de partea aliaților): totalul dispăruților și prizonierilor este de 341.765 (283.322 în timpul alianței cu Puterile Axei și 58.443 de partea aliaților) numai 80.000 au supraviețuit captivității în Uniunea Sovietică. Sursele rusești menționează 54.600 de morți din cei 201.800 români prizonieri în Uniunea Sovietică în timpul războiului. Cifrele nu includ cei 40.000 - 50.000 de morți în armata ungară.


Pierderi civile

 


Pierderile de civili sunt de 64.000 inclusiv 20.000 morți în timpul ocupației ruse a Basarabiei și Bucovinei din 1940-41 și genocidul populației rrome - 36.000 morți.
Raidurile aliaților au provocat 7.693 de morți în rândul civililor.
Victimele Holocaustului evreiesc cuprind un total de 469.000 în 1939, din care 325.000 în Basarabia și Bucovina, îm majoritate datorită ocupației românești.560693 peroane  moarte. 900.000 de români deportaţi şi exterminaţi pentru !"Alterarea sângelui,impuritate rasială şi degenerare genetică ariană!" 30.000 de şaşi şi svabi,4200 de cehi 128 slovaci 1200 ruteni toţi români au fost exterminaţi prin execuţii  şi atrocităţi în Ardealul de Nord. 7000 de slavi ucrainieni şi ruşi-lipoveni exterminaţi  prin transfer armatei germane hitleriste. Aceste date sânt oficiale, certificate de Aliaţii URSS,USA,GB-UK  şi de către Statul Român.

 AU MURIT CA  FIARA  NAZISTĂ SĂ NU AIBE VIAŢĂ! NICI IDEOLOGIA ,NICI ADEPŢII PRACTICANŢI! Au sfinţit  dreptul întregii rase umane de a extermina EXTERMINATORII şi DESATRUL RASEI UMANE.


Estimările morților variază între 50 milioane și 70 milioane de soldaţi combatanţi 17 ani- 65 ani. În ultima parte a războiului unele ţări perdante  au aruncat în luptă copii de 14 ani şi bătrâni de 78 de ani din lipsă de trupe combatante.
Aliaţii (Antanta lărgită) au pierdut  61 de milioane de persoane ,soldaţi combatanţi.
 Puterile Axei)Tabăra Fascistă) au înregistrat circa 11 milioane de morți,soldaţi combatanţi .

 În Europa, URSS ,Nordul Africi şi Orient se estimează  pierderi materiale   12. 860.000( MLD)miliarde  de clădiri  domestice de locuit,dependinţe,clădiri oficiale, sedii de stat, rafinării, fabrici,fabrici civile domestice şi fabrici strategice de armament şi vehicule de luptă,ferme şi alte tipuri de clădiri:biblioteci,spitale,arhive regionale ,naţionale,pinacoteci,universităţi,muzee,biserici ,singoci,stupe, dojo-uri,moschei e.t.c

Pierderile omenești în cel de-al doilea război mondial în rândul CIILI DOMESTICI NECOMBATANŢI se situează în jurul cifrei de 72.345.000 de milioane de victime. Din acestea, în jur de 47 de milioane au fost victime din cadrul populației civile, incluzând aici și 20.345.000 de milioane de morți proveniți din foametea și bolile cauzate de război inclusiv cei dispăruţi definitiv(sau regăsiţi decedaţi) pe teritoriul altor state.



Holocaust (din greacă ὁλόκαυστον (holókauston): holos, "complet" și kaustos, "ars"), (în ebraică: Hașoa השואה, în idiș: Hurben חורבן), este un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ șase milioane de evrei, majoritatea din Europa, în timpul celui de-al doilea război mondial, ca parte din „soluția finală a problemei evreiești”, programul de exterminare a evreilor, plănuit și executat de regimul național-socialist din Germania, condus de Adolf Hitler.
1,645.000-1.345.000 milioane de germani din partidele tradiţionale sau  militari Wermacht  care sau opus public lui Hitler şi partidului Nazist  au fost primii exterminaţi prin execuţii în gropi comune şi ardere integrală.Inclusiv cei care au  încercat atentate şi complotu cu bombă sau otrăvire. Dar şi cei  cei din Rezistenţa Germană Wermacht Doechewolsn WDW exterminaţi în două luni de zile.

Evrei.7, 5 Milioane de evrei (unele surse spun de  6,8 milioane) Semne dinstictiv steaua galbenă.

5,6 milioane de ne-evrei (oameni care nu erau evrei)

Masoni .Se estimează că între 80.000 și  au fost uciși.
Fracmasoni 200.000 au fost uciși. Semn disctinctiv  violet cu verde şi compasul sau litera G

Armeni 1.200 .000 semne disctintic  litera A pe trocoorul armean în buletă
Greci 1,9.200 de ortodocşi greci insulari(  Degeneraţi Semitici) atoniţi, calhidiţi,spermatoniţi,cretani. Semn distinctiv triunghiul alvastru cu litara L(lamda  de la ELLADA).
Adventişti 390.000   rom ocru  cu A
Adventiştişti naturişti(iudainzanţi)  90.34.000 au fost ucişi
Penticostali  154.000 au fost exterminaţi prin ardere.
Martori a lui Iehova 30.000-12.000 au fost exterminaţi prin ardere sau execuţii în aer liber.Rom violet  cu M
 Romi  între 500 000 și 1 500 000 care au murit în lagăre. Fiindcă  nu aveau documente  de identitate este posibil să fi fost exterminaţi  aproximativ 5 milioane de rromi.Foarte multe Universităţi  de Studiu a holocaustului precizează cifre mai mici sau chiar mai mari decât acestea. Acestă cifră este acreditată de Universitatea Pentru Studiu Holocaustului parte din Memorialul "Yad Wa'Şem".Semne distictiv  romb maro cu roata
Români 900.000 pentru  rezistenţă armătă şi alterarea rasei (românii aveau nume  idish sau asemănătoare şi prezentau un aspect colorat mediteranian semitic).Sau au favorizat ascunderea şi protejarea evreilor. Semne disctictiv  buletă (cerc) brun ocrul alb sau tricolor cu litera R.






Pierderi omenești în cel de-al Doilea Război Mondial după țară
(Detaliile apar în notifcări) cu amabilitatea WIKIPEDIA USA & ISRAEL
Țara Populație totală
1 ianuarie 1939
Militari
morți
Civili morți în
război și represalii
Morți în holocaustul
evreiesc (vezi notele)
Total
morți
Morți ca procentaj % of
din populația 1939
 Albania 1,073,000 30,000
200 30,200 2.81
 Australia 6,998,000 39,800 700
40,500 0.57
 Austria 6,653,000
58,700 65,000 123,700 see table below
 Belgia 8,387,000 12,100 49,600 24,400 86,100 1.02
 Brazilia 40,289,000 1,000 1,000
2,000 0.02
 Bulgaria 6,458,000 22,000 3,000
25,000 0.38
 Burma 16,119,000 22,000 250,000
272,000 1.69
 Canada 11,267,000 45,400

45,400 0.40
 China 517,568,000 3,000,000
to 4,000,000
7,000,000
to 16,000,000

10,000,000
to 20,000,000
1.93
to 3.86
 Cuba 4,235,000
100
100 0.00
 Cehoslovacia 15,300,000 25,000 43,000 277,000 345,000 2.25
 Danemarca 3,795,000 2,100 1,000 100 3,200 0.08
 Dutch East Indies 69,435,000
3,000,000
to 4,000,000

3,000,000
to 4,000,000
4.3
to 5.76
 Estonia (within 1939 borders) 1,134,000
50,000 1,000 51,000 4.50
 Etiopia 17,700,000 5,000 95,000
100,000 0.6
 Finlanda 3,700,000 95,000 2,000
97,000 2.62
 Franța 41,700,000 217,600 267,000 83,000 567,600 1.35
Format:Country data French Indochina 24,600,000
1,000,000
to 1,500,000

1,000,000
to 1,500,000
4.07
to 6.1
 Germania 69,310,000 5,533,000 900,000
to 3,170,000
160,000 6,593,000
to 8,863,000
see table below
 Grecia 7,222,000 20,000
to 35,100
220,000
to 700,500
69,500 309,500
to 805,100
4.29
to 11.15
 Ungaria 9,129,000 300,000 80,000 200,000 580,000 6.35
 Islanda 119,000
200
200 0.17
 India 378,000,000 87,000 1,500,000
to 2,500,000

1,587,000
to 2,587,000
0.43
to 0.66
 Iran 14,340,000 200

200 0.00
 Irak 3,698,000 500

500 0.01
 Irlanda 2,960,000
200
200 0.00
 Italia 44,394,000 301,400 145,100 10,500 457,000 1.03
Format:Country data Imperiul japonez 71,380,000 2,120,000 580,000
2,700,000 3.78
Format:Country data Coreea 23,400,000
378,000
to 483,000

378,000
to 483,000
1.6
to 2.06
 Letonia (within 1939 borders) 1,995,000
147,000 80,000 227,000 11.38
 Lituania (within 1939 borders) 2,575,000
212,000 141,000 353,000 13.71
 Luxemburg 295,000
1,300 700 2,000 0.68
 Malaezia 4,391,000
100,000
100,000 2.28
 Malta 269,000
1,500
1,500 0.56
 Mexic 19,320,000
100
100 0.00
 Mongolia 819,000 300

300 0.04
Australia Nauru 3,400
500
500 14.7
 Olanda 8,729,000 17,000 180,000 104,000 301,000 3.45
Format:Country data Newfoundland 300,000 included with U.K. 100
100 0.03
 Noua Zeelandă 1,629,000 11,900

11,900 0.73
 Norvegia 2,945,000 3,000 5,800 700 9,500 0.32
Australia Papua and New Guinea 1,292,000
15,000
15,000 1.17
 Filipine 16,000,000 57,000 500,000
to 1,000,000

557,000
to 1,057,000
3.48
to 6.6
 Polonia (within 1939 borders) 34,849,000 240,000 2,380,000
to 2,580,000
3,000,000 5,620,000
to 5,820,000
16.1
to 16.7
Format:Country data Timorul portughez 500,000
40,000
to 70,000

40,000
to 70,000
8.00
to 14.00
 România (within 1939 borders) 19,934,000 300,000 64,000 469,000 833,000 4.22
Belgia Ruanda-UrundiUrundi 4,200,000
0
to300,000

0 to 300,000 0.00to
7.1%
 Singapore 728,000
50,000
50,000 6.87
 Africa de Sud 10,160,000 11,900

11,900 0.12
Japonia South Pacific Mandate 1,900,000
57,000
57,000 3.00
 Uniunea Sovietică (see table below)  168,500,000 8,800,000
to 10,700,000
12,254,000
to 14,154,000
1,000,000 23,954,000 14.21
 Spania 25,637,000 4,500

4,500 0.02
 Suedia 6,341,000
600
600 0.01
 Elveția 4,210,000
100
100 0.00
 Thailanda 15,023,000 5,600 2,000
7,700 0.04
Format:Country data Marea Brtianie 47,760,000 383,600 67,100
450,700 0.94
 Statele Unite 131,028,000 416,800 1,700
418,500 0.32
 Iugoslavia 15,400,000 446,000 514,000 67,000 1,027,000 6.67
Total 1,967,095,400 22,576,700
to 25,491,800
32,246,500
to 49,532,200
5,753,100 62,476,670
to 78,878,170
3.17
to 4.00







Unor conaţionali le este dor de o astfel de societate. Dar naţiunea lor aşa  şi la  nivelul şi calitatea  la care există biologic, va fi nevoită să lupte, cultural,etnic, diplomatic,cultural-religios şi chiar militar cu PARTIDUL NAZIST  MAGHIAR JOBIK  din UNGARIA şi  ramificaţia sa din Zona Secuiască. Garda Secuiască.

O scurtă prezentare  a DUŞMANILOR ROMÂNIEI. 




 Miklós Horthy de Baia Mare, cavaler de Szeged și Otranto (în maghiară Vitéz Nagybányai Horthy Miklós; n. 18 iunie 1868, Kenderes - d. 9 februarie 1957, Estoril) a fost un amiral austro-ungar și guvernatorul Ungariei de la 1 martie 1920 până la 15 octombrie 1944.


 
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/AchizitiiUngaria19201941.svg/800px-AchizitiiUngaria19201941.svg.png
Garda Secuiască  este o organizaţie fascistă şi iredentistă  de tip Hortist . Jobik este  partidul Nazist din Ungaria    . Acesta este  primul motiv şi se numeşte Transilvania  şi Ţinutul Secuiesc.Nu este doar o organizaţie şovină,iredentistă şi revizionistă.Ci visul ei este să aducă în Ardealul româneasc şi multientic,forma de administrare Hortistă Fascistă.Şi toate astea într-o Românie  care doreşte modernitatea descoperirilor tehnoloice,vrea progresul şi bunăstare economică.În 2012.....2013...2014 Secuimea vrea GARDA MAGHIARĂ şi SECUIASCĂ şi forma de ADMINISTRARE HORTISMUL FASCIST.




Garda Secuiască Székely Gárda de azi ,este formată din Organizaţi hortiste fasciste   din veterani supravieţuitori   şi civili  care au aderat sau aveau simpatii ascunse faţă de aceste organizaţii interbelic 1930-1944


  • Garda zdrențăroșilor (a Rongyos Gárda); s-a remarcat în prigoana împotriva românilor
  • Vânătorii turanici (a Turáni vadászok), organizație protocronistă terorist-informativă, cu filiale de oraș, plasă și județ
  • Uniunea camaraderească "Turul" (a Turul bajtársi szövetség)
  • Asociația națională de tir (az Országos Magyar Lövész Egyesület)
  • Divizia secuiască de frontieră (a Székely Határőr Hadosztály)
  • (Aceste organizaţii probabil nu mai există decât nucleele memoriale (omagiale  pentru veterani hortişti) . Dar persoane care aveau 14 ani  în timpul războiului acum au -70  ani- 82 de ani  simpatizanţi    şi admiratori formatarivi (care sau format după acele vremuri şi idoli) păstrând ascuns acest lucru pe toată perioada comunistă. Ne-au oferit un cadou infect şi otrăvit FASCISMUL MAGHIAR.
Aceste structuri  sânt comasate în GARDA SECUIASCĂ parte a GĂRZII MAGHIARE

Ideologia lor aparent Revizionistă nu se limitează şi nu se sfârşeşte la IREDENTISM, ci urmăresc instaurarea publică a unei administraţii paramilitare FASCISTE HORTISTE după ideologia lui Micloş Horti, un fel de Mussonili,şi Hitler, maghiar.Muţi dintre ei au ideologie  eugenistă de stopare a aleterării genetice  şi a sângelui aryan hunic şi exterminarea  totală a raselor inferioare, inclusiv românii.


Alianța Tinerilor de Dreapta—Mișcarea pentru o Ungarie mai bună (în maghiară Jobboldali Ifjúsági Közösség—Jobbik Magyarországért Mozgalom), pe scurt Jobbik, este un partid politic de extremă dreaptă din Ungaria.
Garda Maghiară (în maghiară Magyar Gárda) este o organizație de extremă dreapta  fascistădin Ungaria, fondată în 2007 de partidul Jobbik și scoasă în afara legii de Tribunalul Budapesta în decembrie 2008, decizie confirmată în mod definitiv și irevocabil de Curtea de Apel Budapesta la data de 2 iulie 2009.

Masacre în Transilvania de Nord, 1940-1944


Printre cele mai cunoscute și bine documentate masacre:
Masacre au avut loc și în alte localități: Cerișa, Marca, Brețcu, Mureșenii de Câmpie, Mihai Bravu, Zalău, Huedin, Belin, Zăbala, Halmășd, Sântion, Cosniciu de Sus, Camăr, Aghireș, Sucutard, Ditrău, Suciu de Sus, Tărian, Prundu Bârgăului, Cătina, Răchitiș, Șincai, Turda, Ozd, Gădălin.


Treznea, 9 septembrie 1940

  Au murit 93 de persoane, dintre care 87 de români și 6 (8)evrei.

Ip, 13/14 septembrie 1940

  -157 de morți

Cerișa, 15 septembrie 1940

94 persoane. 64 de români,5 evrei localnici şi  25 evrei  transfugi

Marca, 15-16 septembrie 1940

 11 persoane,doi evrei, trei slovaci și șase români.


Brețcu, 16 septembrie 1940


 124 persoane 100 evrei transfugi ,20-30 de români


Mureșenii de Câmpie, 20 septembrie 1940

 11persoane  6 români şi 5 maghiari.

 Mai este o listă lungă pe care v-am afişat-o cu link-uri directspre WIKIPEDIA.

 NSB NATIONAL SOCIALIST  Nationaal-Socialistische Beweging in Nederland


 Partidul Naţional Socialist Olandez este format din trei Organizaţii şi un partid:
  • Dutch Peoples-Union (Nederlandse Volks-Unie) - Netherlands
  • Order of Flemish Militants - Flanders
  • National Alliance - Netherlands
  •  



Partidul olandez de extremă dreapta PVV (Partidul Libertăţii) propune trimiterea solicitanţilor de azil din Olanda în centre înfiinţate în străinătate, în ţări ca România.

 Extrema dreaptă olandeză vrea să trimită solicitanții de azil în România.
Liderul PVV, Geert Wilders

Conform planului PVV, orice solicitant de azil care se prezintă în Olanda va fi urcat direct în avion. Ajuns în centrul din străinătate, el va aştepta acolo decizia referitoare la permisul său de şedere.
Liderul PVV, Geert Wilders, este de părere că acest plan oferă „avantaje spectaculoase”. „Neplăcerile provocate de solicitanţii de azil vor dispărea dintr-odată, iar costurile de primire vor scădea enorm”, a susţinut Wilder

Sieste Fritsma, deputat al aceluiaşi partid, afirmă, în cotidianul olandez Algemeen Dagblad, că acest plan va face Olanda mai puţin atractivă pentru solicitanţii de azil şi că imigranţii ilegali nu vor mai putea să rămână mult timp pe teritoriul ţării. „Stimularea de a reveni în mod voluntar, de exemplu în Irak, va fi mult mai mare dacă solicitantul de azil va fi obligat să aştepte în România”, a apreciat Fritsma.
PVV, care s-a remarcat până acum printr-un program xenofob şi ultranaţionalist, se află pe locul al treilea în sondaje, înaintea alegerilor legislative anticipate din 12 septembrie, după conservatorii premierului interimar Mark Rutte şi după socialişti, plasaţi pe prima poziţie.
La precedentele alegeri, PVV a obţinut 24 de mandate din totalul de 150.

Olanda are deja un palmares de 325 de proiecte de lege şi propuneri de lege în UE şi la ONU  contra lui Yahweh Adonai Elohim şi a lui Mesia şi anti-Israel. Are şi 72 de propuneri şi 15 legi anti româneşti în Olanda, 3proiecte  de lege  apropabte în UE printre care  respingerea României din spaţiul Schongen(Şenghen).

 Se pare că azi  chiar la ora la care scriu Yahweh ,Iehova Elohim ;Adonaiul  evreilor a lui Avraam ,Isaac şi Iacvov a îngenuncheat oficial Olanda. Olanda  care   a schimbat  macazul.oficial în favoarea naţiunii Israel. Propunând ca Thorah şi Tanach să devină alături de Biblia creştină, cod etic de morală.Iar Israelul este recunoscut ca Naţiune Aleasă,Popor Biblic. Olanda a renunţat oficial să mai susţină Palestina ca stat (dar  şi-a rezervat dreptul să susţină populaţia ca regiune autonomă specifică). Sperăm că acestă  schimbare va conduce şi la schimbarea atitudinii Olandei faţă de aliatul Israelului, România.România noastră.
Este a nenumărata oară,când Dumnezeul Bibliei  şi aliaţii lui Israel , înving nazismul. În acest caz fascismul Olandez. Să spunem "Dă DOAMNE şi să fie primit!". Asta nu scuză Olanda de faptele ei. Şi nici nu este o garanţie că după ce-şi trage suflarea, nu revine iar la fascismul Flandrei şi a Ţărilor de Jos.



Aceştia sunt duşmanii României de 20 de ani încoace, mai ales din anul 2000  până în 2012. Naţionaliştii români ,veritabili  şi de bună credinţă vor fi nevoiţi să lupte  cu NAZIŞTI FEROCE,pentru suveranitatea naţiei lor. Pentru dreptul liber la progres, muncă şi bunăstare şi emancipare culturală şi tehnolocigică ,inclusiv circulaţia liberă a persoanelor. Şi pentru dreptul asupra resurselor naţionale.  Resurse genetice, umane ,natural geologice,de inventică tehnologică şi IT şi medicină. Pentru dreptul natural al României, de a fi România, cum a întocmit-o Dumnezeu!


Listă cu Organizaţii Naziste 
Ca să le evitaţi:-nicidecum să deveniţi mebri!


Africa

Asia

Europe

Russia

Norway


Bosnia and Herzegowina

Bosnian Movement of National Pride - Bosnia and Herzegovina

Sweden

Denmark

United Kingdom

Germany

Belgium and the Netherlands

International

The Americas

Canada and the United States

Latin America

Oceania




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu